Donar-se de baixa 


 Com és el procés de baixa

Una vegada sol·licites la teua baixa, comprovarem la teua situació per a verificar a estàs al dia amb la cooperativa i procedirem de la següent manera:

 No tens deutes 

Et retornarem els  50€  com a màxim en 1  mes sempre que tingues una antiguitat major de 6 mesos en la cooperativa. En cas contrari, se’t retornarà una vegada passen els 6 mesos.

Provisionalment, aquest any 2023 i fins a l'assemblea extraordinària soles es tornaran a les persones que es donen d'alta durant aquest any 2023. La resta estarà subjecta a la decisió del repartiment de deute de l'exercici de 2022 de l'assemblea extraordinària 2023.

Tens deutes

En cas de deure quotes mensuals (per a soci@s consumidor@s) et restarem de les teues 50€ la part proporcional que degues. En cas de deure més de 50€, et domiciliarem la part restant.

En cas de deure hores de treball (per a soci@s colaborador@s) primer hauràs de satisfer-les, i després et retornarem els 50€. Pots triar entre recuperar-les o pagar 8€ per cada mes que degues (en aquest últim cas et restarem la part proporcional dels 50€).

 


 Preguntes freqüents 

Quan es retornen el 50€?

Els 50€ es retornen en un termini màxim d’1 mes des que sol·licites la teua baixa. En cas de ser soci/a amb menys de 6 mesos d’antiguitat, et retornarem els 50€ en complir 6 mesos des de la data d’alta.

Des de quan es efectiva la baixa?

La teua baixa es considerarà efectiva des del dia en què emplenes el formulari. Des d’aquest dia ja no tens obligacions de pagar quotes o realitzar hores, excepte aquelles que degues si es dóna el cas.

 Formulari 

Punxa en el següent enllaç per a emplenar el formulari de baixa.